Nanda Jorna (1988) volgt al vele jaren poweryogalessen bij Eva van Yoga Spirit. Nanda loopt sinds september 2022 stage bij Eva, op dit moment verzorgt ze regelmatig een gedeelte van de hatha lessen.

Nanda heeft verschillende opleidingen in de gezondheidszorg doorlopen. Haar basisopleidingen zijn Sportkunde en Ergotherapie.

Sinds 2011 is Nanda werkzaam als ergotherapeut en heeft onder andere ervaring opgedaan als ergotherapeut in de ouderenzorg, eerstelijn-en de gehandicaptensector. Haar werk bestaat uit het observeren, adviseren en trainen van mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking. Energiemanagement, ergonomie en zit en lig advies zijn belangrijke onderwerpen waar ze zich mee bezig houdt.

Na de geboorte van haar kinderen vond ze het fijn om haar lichaam en geest fris te houden, waardoor yoga op haar pad kwam. “Door yoga leerde ik echt beter naar mijzelf te luisteren, het is een hele praktische en toegankelijke manier om te werken aan je lichaam maar ook aan je geest.”

Nanda vindt het leuk om haar levenslessen in haar yogapractice te stoppen. Nanda heeft veel oog voor ieders persoonlijke mogelijkheden. Haar intentie is om mensen naar binnen te laten keren, zodat men na de les met een goed gevoel de mat af kan stappen.