Intuïtief en creatief schrijven, verbinden met een diepere laag in jezelf...

Naast yogadocente ben ik ook schrijfcoach.

Zelf schrijf ik al vrijwel mijn hele leven, nu (2024) heb ik geleerd middels intuïtief, creatief en reflectief schrijven (soms wordt het ook Soul~writing genoemd) mensen te coachen, dit gaat met behulp van korte, overzichtelijke opdrachten. Het belangrijkste van deze manier van schrijven is om niet na te denken en gewoon te merken wat er uit je pen komt, pas met schrijven merk je soms wat je echt raakt…

Inmiddels heb ik al verschillende schrijfochtenden georganiseerd

Ervaring met schrijven is niet nodig, je zult merken dat het bijna vanzelf gaat, ik bereid de ochtenden voor jullie voor en de opdrachten geven je richting om te schrijven.

Schrijven is net als yoga, zorgen voor jezelf en het kan een helende en troostende werking hebben.

Deze manier van schrijven heeft mij echt geraakt, en ik voel aan alles dat ik dit verder wil gaan uitbreiden.

De volgende ochtend is woensdag 29 mei, 9.30 tot ca 11.30, hier schrijven we over verlies en rouw en ook over liefde… Ook deze ochtend kom je bij mij thuis in een klein groepje schrijven, ik zorg voor koffie/thee met wat lekkers… zelf heb ik het verleden veel troost en verbinding gevoeld bij een ochtend Schrijf je rouw…

Op woensdagochtend 12 juni, 9.30 tot ca 11.30 is de volgende schrijfochtend gepland, het thema is leven vanuit je hart… Kom je dan ook meeschrijven? Schrijfervaring is niet nodig, vaak ben je verbaasd wat er uit je pen rolt… We schrijven bij mij thuis, in kleine groepjes, ik zorg voor koffie/thee met wat lekkers.

Op woensdagochtend 24 juli, relax & ontspanningsochtend met de zomer en het vooruitzicht, een combinatie van YIN yoga, meditatie en schrijven… Hopelijk is het mooi weer en kan dit alles plaats vinden bij mij in de tuin, deze ochtend is van 9.00 tot ca 12.00 (het bedrag is dan 30 euro)…

Op maandagavond 5 augustus, 19.00-21.00, schrijfavond, kennismaking met schrijven, het thema is leven vanuit je hart & de zomer. Kom je dan ook meeschrijven? (het bedrag is 25 euro)

Op woensdagochtend 18 september, 9.30 tot ca 11.30 creatieve schrijfochtend. Je schrijft altijd voor jezelf en de opdrachten geven je richting om te schrijven. (het bedrag is 25 euro)

Nieuwe data volgen binnenkort…

Op alle ochtenden schrijven we bij mij thuis in Van Ewijcksluis (soms ook in de tuin) in kleine groepjes en wordt er voor thee/koffie en wat lekkers gezorgd!

Inschrijven via het bekende email adres eva@yoga-spirit.nl

Je bent van harte welkom, als je nog vragen hebt, neem gerust even contact met mij op…

Individueel schrijven is ook mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.

liefs Eva