Intuïtief en creatief schrijven verbind je met een diepere laag in jezelf...

Dit jaar (2024) ben ik begonnen met een opleiding Schrijfcoaching...

Zelf schrijf ik al vrijwel mijn hele leven, nu leer ik middels intuïtief, creatief en reflectief schrijven (soms wordt het ook Soul~writing genoemd) mensen te coachen, dit gaat met behulp van korte, overzichtelijke opdrachtjes… het belangrijkste van deze manier van schrijven is om niet na te denken en gewoon te merken wat er uit je pen komt, pas met schrijven merk je soms wat je echt raakt…

Inmiddels heb ik al een aantal mensen kennis laten maken met deze manier van schrijven tijdens een aantal schrijfochtenden.

Ervaring met schrijven is niet nodig, je zult merken dat het bijna vanzelf gaat… want ik bereid de ochtenden voor jullie voor…

Schrijven is net als yoga, zorgen voor jezelf en het kan een helende en troostende werking hebben…

Deze manier van schrijven heeft mij echt geraakt, en ik voel aan alles dat ik dit verder wil gaan uitbreiden.

De eerstvolgende ontspannen schrijfochtend is woensdagochtend 15 mei, om 9.30 tot ca 11.30 je kan dan bij mij thuis aan tafel mee komen schrijven in kleine groepjes, onder het genot van een koffie/thee met wat lekkers…

De volgende ochtend is woensdag 29 mei, 9.30 tot ca 11.30, hier schrijven we over verlies en rouw en ook over liefde… Ook deze ochtend kom je bij mij thuis in een klein groepje schrijven, ik zorg voor koffie/thee met wat lekkers… zelf heb ik het verleden veel troost en verbinding gevoeld bij een ochtend Schrijf je rouw…

Na een aantal keer (gratis) oefen-schrijven, is de bijdrage voor deze ochtenden in mei 15 euro.

Op woensdagochtend 12 juni, is de volgende schrijfochtend gepland, het thema is leven vanuit je hart… Kom je dan ook meeschrijven?? Schrijfervaring is niet nodig, vaak ben je verbaasd wat er uit je pen rolt… We schrijven bij mij thuis, in kleine groepjes, ik zorg voor koffie/thee met wat lekkers.

Het bedrag voor de schrijfochtend in juni is 20 euro.

Je bent van harte welkom, als je nog vragen hebt, neem gerust even contact met mij op…

liefs Eva